Als we worden uitgenodigd voor een (fashion) event, dan is het altijd even goed bedenken wat ik ga aantrekken. Ik hoef er gelukkig niet uren over na te denken, aangezien ik meestal wel snel een outfit bij elkaar kan stylen. Een paar weken terug waren we uitgenodigd voor het Specsavers Love Glasses event.

sta

Ik wilde sowieso deze gilet voor dit event dragen. Dus heb de rest er omheen gestyled. Ik ben vijf en half maanden geleden bevallen en dan begrijp je dus wel waarom ik een grote fan ben van dit model :) Het bedekt mijn overtolligheden en is aan de ene kant gewoon classy. Veel kleur wilde ik niet toevoegen aan mijn outfit. Ik heb gekozen voor een skinny blauwe en zwarte jeans met een simpele zwarte top.

Gilet shoes

De open schoentjes met hoge hakken zijn soms pijnlijk na een aantal uren, maar ik vind deze schoenen zooo mooi! Daarnaast heb ik gekozen voor een zijtas met een kleine sieraaddetail erop. Ik draag niet zo heel vaak zwart, maar als ik het aan heb, dan combineer ik het niet met veel sieraden. Ik vind zwart namelijk een sterke kleur en heb daarom gekozen voor een elegante ketting van YSECREAM en goudkleurige ringen van H&M.

Tugba gilet look

Hoe zou jij een gilet combineren? Laat het ons weten!

Gilet: Vicolo Northland
Jeans: Zara
Top: Mango
Tas: L’Eternel
Schoenen: River Island
Ketting: YSECREAM
Ringen: H&M

Gilet

 

Comments

comments