Ik zit zo vaak op Insta te browsen kom soms echt hele leuke dingen tegen. En ik kwam van de week de campagne #makeyourmark tegen van Missguided. Missguided kennen jullie waarschijnlijk wel als je vaker online winkelt. Persoonlijk vind ik het een erg leuk merk, die goed inspeelt op trends en daarbij ook betaalbaar is. Maar nu! Hun laatste campagne is fan-tas-tisch! In het kader van trends en beweging in de modewereld, past de camapagne #makeyourmark en #keeponbeingyou perfect. Deze campagne zet verschillende soorten vrouwen op de voorgrond. Sowieso is Missguided opgehouden met het weg photoshoppen van stretchmarks. Met deze campagne laten ze een andere schoonheid zien dan het standaard schoonheidsideaal. Met de catchfrase ‘keep on being you’, zetten ze de toon: je bent mooi zoals je bent en own it! Elke Missguided Babe geeft aan wat haar zo mooi maakt en wat hun zelfvertrouwen geeft.

tinar_for_missguided_make_your_mark_canpaignPersoonlijk vond ik het erg leuk om de clips te zien. Ook is het verfrissend om andere type vrouwen te zien die als rolmodel fungeren in plaats van het standaard schoonheidsideaal.  Vrouwen met verschillende figuren, met striae, met cellulites, grote borsten, sproetjes, you name it. En ze laten allemaal zien hoe comfortabel ze zijn met zichzelf en eerlijk gezegd, vind ik dat het mooiste om te zien. Ik hou van diversiteit en het mooie van deze campagne vind ik dat echt verschillende type vrouwen getoond worden. Niet alleen qua lichaamsbouw, maar ook qua stijl, beroep en interesses.  I love it! Ik heb niks tegen Victoria Secret modellen met het zogenaamde perfecte figuur, maar ik vind het wel belangrijk dat dat niet als enig schoonheidideaal getoond wordt. Dus klasse Missguided! Wat vinden jullie van de campagne?

Clip 1: Make your mark campaign 

Tinar Dandajena, het  curvy model met een missie dat anderen leren om net zoveel van hun eigen lichaam te houden zoals zij.

Bekijk alle filmpjes met Missguided Babes hier

Comments

comments