De Golden Globes is het eerste grote red carpet event in Hollywood. Het is een belangrijk avond, aangezien het over de beste films en Amerikaanse series gaat. Allemaal erg belangrijk, maar wij gaan natuurlijk voor de red carpet fashion! Ik begin met een paar van m’n favs:

Kate Hudson in Versace. Super sexy en nog steeds classy. I loooooove it!

Helen Miren in Dolce&Gabbana. Zucht. Wat moet ik zeggen. Bijna 70 of niet, Helen Miren laat zien dat ze weet hoe ze zich moet kleden op de rode loper!

Diana Kruger in Emilia Wickstead. Ik vind het hele plaatje kloppen. Prachtig haar en make up, en die jurk!!! Simpel en stijlvol.

Laura Prepon in Christian Siriano. Ik weet dat deze jurk een beetje tricky is. De hele look is heel zwaar, maar dat vind ik vind het op de één of andere manier kloppen. Donker haar, donkere make up, zware jurk met veel details. Lekker wat drama op de Golden Globes!

Amy Adams in Versace. Deze look is wat mij betreft flawless. De jurk sluit perfect aan en de kleur brengt  haar ogen mooi naar voren.

Ehm…

Lena Dunham in Zac Posen. Ik had nooit gedacht dat ik zou zeggen dat een Zac Posen letterlijk op een zak lijkt. De jurk is niet voor Lena en niet aangepast naar haar figuur. Erg jammer.

Lana del Rey in Travilla. Ik ben persoonlijk echt een huge fan van Lana del Rey. Maar absoluut niet van deze look. Deze zeemeerminnenjurk oogt erg goedkoop.

Kerry Washington in Mary Katrantzou. Als er iemand een fashpiration voor mij is geweest, is het Kerry

Washington. Maar met deze look slaat ze wat mij betreft de plank volledig mis. En waarom die schoenen bij deze

outfit???!!

Staat jullie beste look hiertussen? Laat het ons weten!

Foto’s: via EOnline