Om de zoveel tijd moet ik naar mijn fabulous kapper, Dany Diop, om mijn haar te laten stijlen.  Maar naast kapper is hij ook epidermoloog. Dit betekent dat hij expert is op het gebied van huidverzorging!  Hij heeft heel veel producten, ook in verschillende prijscategorieën. De meeste skincare producten die ik gebruik, komen bij hem vandaan en ik ben er ook erg tevreden mee!

Aangezien mensen mij vaak vragen hoe ik mijn huid verzorg en hoe ik zo’n egale huid heb, ga ik mijn huidverzorgingsgeheimen met jullie delen!

Gezichtsreiniging en verzorging
Allereerst is reiniging belangrijk. Wat ik doe is ’s avonds mijn gezicht reinigen. M’n make up verwijder ik met reinigingsmelk en baby olie. Hierna was ik m’n gezicht met Suki facewash.  ’s Ochtends was ik mijn gezicht alleen met water. Daarna gebruik ik de dagcrème van Biologique Recherche. In het begin is het misschien een beetje wennen aan de kleur en textuur van de crème.

Exfolieer
Eens in de zoveel tijd, afhankelijk van mijn huid, gebruik ik de lotion P50. Dit is echt een geweldige lotion, die je met een watje over je huid haalt. Het reinigt en exfolieert de huid lichtelijk, waardoor je huid daarna letterlijk weer straalt. Dit doe ik dan voor het slapengaan, zodat de lotion P50 zijn werk kan doen.


Foundation
Wanneer ik foundation gebruik, gebruik ik in plaats van vloeibare foundation mineraal poeder van Christian Drummond. Het geeft een natuurlijke uitstraling, maar dekt wel goed. Ook geeft de foundation een natuurlijke glow, wat ook bijdraagt aan de natuurlijke uitstraling. Zeker met dit warme weer een aanrader!

En voor onze lezers…
Dus dit zijn de producten die ik over het algemeen dagelijks gebruik. Laat je vooral persoonlijk adviseren door Dany in z’n leuke winkel op de Spiegelgracht. En speciaal voor onze lieve lezers, krijg je deze maand een gratis skinconsult van hem! Dus al het advies over hoe je je huid kunt verzorgen, verbeteren of wanneer je huidproblemen hebt zoals rimpels, pigment vlekken en acné.

Voor meer informatie of voor een afspraak ga naar de website van Dany Diop.