Het begint  echt weer lente te worden! Godzijdank want kreeg een zwaar tekort aan vitamine d en begon ook echt geel te worden.

Bij een nieuw seizoen horen weer nieuwe schoenen (nou ja, dat vind ik en ik wil gewoon weer nieuwe schoenen).

Dit seizoen zien we veel kleur en verschillende hoogtes. Maar platte schoenen ownen de mode scène.

Loafers

We mogen ze nog steeds dragen, alleen nu niet alleen de standaard loafer met franjes en gouden gesp, maar vooral kleur en prints! Dus wees niet bang om een vrouwelijke touch toe te voegen aan de mannelijke loafer.

Sandalen

En natuurlijk voor het echt mooie weer: sandalen!

Wedges
In tegenstelling tot de eerdere stijlen, moet de sleehak zo hoog mogelijk zijn! Soort van semi, stiekeme comfort, aangezien ze wel lekker zitten. Lagere versies zijn aan te raden voor de dames die niet zo goed op hakken kunnen lopen. Want met deze beauties kan je enkel echt lelijk dubbelklappen! En ook hierbij geldt: zoete kleuren en prints.

Ik denk niet dat ik voor één type ga, sowieso heb ik in de zomer meerdere schoenen nodig. Ik denk dat ik ze allemaal maar moet kopen…Welke schoenen draag jij het liefst?