Onlangs kregen wij twee prachtige Mellola armbanden opgestuurd. Voor degene die deze bijzondere sieradenlijn nog niet kent; Een gedreven Melissa Tolud is degene die deze sieradenlijn heeft ontwikkeld voor succesvolle vrouwen, (inter)nationaal. Een Mellola is een sieraad die ervoor zorgt dat je kracht uitstraalt en bijdraagt aan net-dat-beetje-extra zelfvertrouwen die je soms nodig hebt.

walk
Tolud’s missie is om vrouwen te inspireren meer power uit zichzelf te halen door toch in je eigen comfort zone te blijven. Het dragen van een Mellola armband en/of ketting draagt hieraan bij. De sieradenlijn vind ik uniek en kwalitatief heel stevig. Hij springt er meteen uit naast alle andere sieraden in mijn sieradenkast. Ik hou ervan als een sieraad opvalt, maar daarnaast is het ook een leuke bijkomstigheid als er een inspirerend verhaal achter zit, die je met andere vrouwen kunt delen.

mellola1

De Mellola’s zijn verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. Je kunt daardoor ook kiezen of je een Mellola chic, classy of gewoon sporty wil dragen. Mijn favo’s zijn de mintgroene en zalmroze armbanden. Ik draag deze twee ‘Butterflies’ naar een fashion event.

mellola4

Dit is nou een op en top echte statement sieraad. Wil jij ook een echte Mellola, klik dan hier om te shoppen en haal die power uit je, vrouw! En voor de snelle jelles onder ons; er is op dit moment een pre launch korting van 20% op een Mellola sieraad naar keuze. Deze actie loopt op 22 oktober af.

mellola7

mellola

mell

 

 

Comments

comments