Ooit gehoord van het merk Ellis Faas? Ik kende het niet totdat ik vorig jaar tijdens een fashionevent werd opgemaakt met de creamy lipstick van Ellis Faas. Toen ik de prijs hoorde (€27), was ik een beetje terughoudend. Maar eerlijk; dit is DÉ nude lipstick die perfect zijn voor je lippen! Een langdurende lipstick die voor een natuurlijke look zorgt.

Ellis Faas lips

Ik heb de creamy lips L107 op. Wil je natuurlijke lippen en heb je een medium huidskleur, dan is deze perfect voor jou. Vrouwen die een tussen medium en een iets donkere huidskleur hebben, kunnen met deze lipstick een nude look creëren. Het blijft goed en lang zitten op je lippen. Dat betekent dus dat ik niet elke halfuur mijn lippen hoeft bij te werken. Er zit een glanzende finishing touch op en heeft een hydraterende werking voor je lippen. Ook fijn, is dat je lippen niet uitdrogen na een tijdje. Er vormen zich geen klonters op mijn lippen – en nee zelfs niet na 3 uur!

Ellis Faas lips2

Goed om te weten; het heeft geen geur, geen smaak, geen parabenen en is dierproefvrij. Ook bevatten alle lipsticks van Ellis Faas vitamine E. De ‘Creamy Lips‘ collectie bestaat uit 9 verschillende kleuren. Allemaal de moeite waard om uit te testen en te ontdekken welke bij jouw huidskleur/humeur past.

Ellis Faas lips1

Ik ben klaar met goedkope make-up die maar niet goed blijven zitten. Ik ben fan van Ellis Faas en raad het elke vrouw aan die mooie en zachte lippen wil binnen een paar seconden. Klik HIER om de Ellis Faas Creamy Lipstick aan te schaffen.

Comments

comments