Op sommige dagen is het nodig om m’n huid extra te verwennen. Door vermoeidheid, slecht eten of het wisselvallige weer, kan m’n huid wel een extraatje gebruiken. Naast m’n dagelijkse huidverzorging ritueel, doe ik 1 a twee keer per week een gezichtsmasker op. Ik heb er een aantal van DR van der Hoog gekregen om uit te proberen.iammode dr van der hoog masksNadat ik m’n gezicht gereinigd heb, breng ik het masker aan op m’n gezicht. Meestal stap ik onder de douche terwijl ik het gezichtsmasker op heb. Door de warmte van de douche, gaan je poriën openstaan en kunnen de onzuiverheden gelijk weggehaald worden.

iammode dr van der hoog

Na het masker voelt mijn huid heerlijk fris en zacht aan! Ik kan deze maskers van DR Van Der Hoog dan ook ten zeerste aanraden. Mijn favoriet: Gorgeous Grain!iammode beauty

Comments

comments