Hier ben ik weer met een Natural Hair Journey post. Het gaat nog steeds super goed en mn haar is nog nooit zo gezond geweest. Maar met gezond krullend haar komt ook schrinkage. Er wordt gezegd dat hoe gezonder het haar is, hoe meer schrinkage, maar ik denk niet dat dat perse een voorwaarde hoeft te zijn.   Maar ik heb wel echt schrinkage. Opzich is dat niet erg, maar ik heb precies geen model in mn haar geknipt. Dus ik vind het er niet uitzien. Ik doe soms wel een braid out om m’n haar te stretchen, maar eerlijk ik heb daar niet altijd het geduld voor. Maar toen kwam ik online de banding method tegen en ik maak geen grap dit is m’n go to haarstyle geworden! Het is zo simpel, niet schadelijk voor je natural haar en je hebt binnen 1 dag langer haar. Het enige wat je nodig hebt zijn 4 tot 8 elastiekjes afhankelijk van je haarlengte. Hoe langer je haar, hoe meer elastiekjes je nodig hebt natuurlijk.
Ik doe de banding method op een droge wash and go. Je kunt het ook op nat haar doen, maar dan heb je wel meer kans op pluis.
Ik hoop dat het filmpje over de banding methode op natural hair duidelijk is en jullie helpt. Enjoy!

Comments

comments