Aziz Bekkaoui, een getalenteerde designer die een spetterende show heeft neergezet op de eerste dag van Mercedez Benz Fashion Week in Amsterdam! Na de show kon ik alleen nog maar bedenken dat ik onmiddelijk iets met kant moet halen.Met een stevige beat, stoere veterlaarzen en donker opgemaakte modellen, presenteerde Aziz zijn opvallend grote collectie. De modellen waren letterlijk van top tot teen gedressed en gestyled. Bijna alle modellen hadden een hoofddeksel; stoere petjes, hoge hoeden (zoals gedragen door orthodoxe joden, keppels, etc. Het leek erop alsof de designer een statement wilde maken over de talrijke subculturen in onze samenleving. De experiment met kant, bont en leer is een groot succes geworden. Enerzijds had de collectie ook iets sjieks door de overdosis aan kant en her en der oosterse print. Dit in combinatie met een stoere gangster look. I really loved it! Aan het eind paradeerde Aziz Bekkaoui zelf op de catwalk en rockte het als geen ander! En terecht, want dit is een collectie waar hij zeker trots op mag zijn.
Dit was misschien wel de beste show die ik tot nu toe tijdens Fashion Week heb mogen zien. Wat een indrukwekkende collectie, Aziz Bekkaoui!

Sorry:
- Please recheck your ID(s).
- If you are showing a private album, check that the "Retrieve Photos From" option is set to "User's Private Album" and that the Authorization Key is correct.

Deze foto’s zijn mogelijk gemaakt door Team Peter Stigter. Om de hele collectie te zien, klik hier.