Afgelopen dinsdag was I AM Mode aanwezig bij de lancering van de eerste Marktplaats Goudmijn collectie. I AM Mode is benaderd omdat we natuurlijk fashion-influencers zijn en we echt wel schatten hebben in onze kast. Deze taak was Tuğba op het lijf geschreven, dus deed zij mee! De Marktplaats Goudmijn Collectie is een unieke collectie samengesteld door 52 Nederlandse top fashion- en lifestyle-influencers uit hun eigen garderobe.

Omdat Tuğba één van de leukste fashion influencers is, werd ze samen met 2 andere dames uitgekozen om van te voren een interview te doen over waarom ze graag mee doet aan dit event.

Het was een hele hectische en vooral leuke dag. Het was erg leuk om 52(!) Nederlandse fashion-influencers te ontmoeten op zo’n event. Daarnaast was het interessant om alle goudmijnstukken te zien. Heel verschillend en tegelijkertijd waren alle stukken bijzonder. Van dure merken tot aan creatieve combo’s. Sport, casual, chic, glitter en glamour; deze collectie is een afspiegeling van wat de gemiddelde Hollandse fashionista in haar garderobe heeft. Toen we aankwamen, ging Tuğba gelijk naar haar en make- up. Het glam team zorgde ervoor dat haar en make-up pasten bij de glamorous Dash jurk, die Tuğba afgelopen lente kocht in de DASH store in New York. De winkel van niemand minder dan de Kardashian zusters!

20161129_132717_1480786964993

Hierna mocht Tuğba gelijk met de eerste groep gaan oefenen op de catwalk. Zoals verwacht, liep Tuğba gelijk goed. Ja dat mag gezegd worden, hahaha. De catwalkles werd gegeven door niemand minder dan Holland Next Topmodel deelneemster Dionne. Ze gaf hele goed tips en hielp de dames met hun signature loopje over de catwalk. Na een paar fotoshoots en een aantal uren verder was het zover! De zaal zat bomvol. Niemand minder dan stylist Fred van Leer presenteerde de show. Zijn vrolijke introducties en opmerkingen bij de outfits van de fashion-influencers maakten de show helemaal af.

marktplaats_goudmijn_collectie-59

 

Er werden verschillende prijzen uitgereikt. De persoon met de meest opvallende outfit won de prijs van 20.000 euro aan banner reclame op Marktplaats. Daarnaast zijn er nog twee prijzen en daar heb JIJ invloed op. De twee outfits die het meeste geld opleveren, winnen namelijk ook een prijs. Dus bied op je favoriete items.

marktplaats_goudmijn_collectie-113

Ook jij hebt vast een goudmijn in je eigen garderobe. Duik je kast in en plaats de kledingstukken die je niet meer draagt op Marktplaats.nl. Zo doe je mee aan duurzaamheid, geef je je kleding een nieuw leven en maak je er een ander gelukkig mee. Tuğba heeft een glamourjurk uit de DASH winkel aangeboden om te veilen. Daarnaast witte sneakers van de Hennes,  een zwarte tas van Mudo en prachtige pareloorbellen van Ti Sento. En natuurlijk wil je die prachtige outfit van Tuğba hebben, dus bieden maar!

tugba-cetin

marktplaats_goudmijn_collectie-118

picsplay_1480786841876

marktplaats_goudmijn_collectie-96

Comments

comments