Dat ik een MAC fan ben, is ondertussen waarschijnlijk wel bekend. Ik was op zoek naar een nieuwe lippenstift en zag dat er weer een nieuwe collectie uit was: Dark Desires. Een super sexy, maar duistere collectie!

MAC_Dark_Desires_holiday_2015_makeup_collection1

De donkere make up trend blijft voorlopig nog wel even in beeld. Ik heb mij wel gehouden aan één lippenstift, ondanks het feit dat de collectie uit allemaal prachtige producten bestaat.

MAC dark desires 1

Veel donkerder dan zwart krijg je niet; ik ben bijna voor de ‘Black Knight’ gegaan, maar bedacht me dat het misschien niet zo handig was voor op m’n werk (zwart met glitters). Dus ben ik voor ‘Heavy Petting‘ gegaan, een mooie bruin/rode lipstick.

MAC dark desires 2

En hij matcht ook nog eens perfect met m’n Opi ‘Sleigh Parking only ‘nagellak😍

sleigh parking only nail

Dit is een limited collectie, dus op is op! Bekijk de Dark Desires collectie en laat ons weten wat je ervan vindt!

Comments

comments