Nu ik bezig ben met het uittypen van dit artikel, realiseer ik me ineens dat we veel te weinig aandacht hebben besteed aan lingerie op I AM Mode. Wij zoomen in op de mooiste collectie van Livera met tips en trucs bij het uitkiezen van de juiste lingerie voor jouw lichaam.

Livera heeft een nieuwe collectie gelanceerd die nu verkrijgbaar is in de winkels. De collectie omvat zachte kleuren en vrolijke prints, perfect voor het komend seizoen dus. Wij hebben de allermooiste setjes voor jou geselecteerd.
Livera Livera2

Enkele tips van het huis:
1. Bij het kopen van lingerie, kun je ook mixen. Je hoeft niet perse de parelblauwe bh met de parelblauwe ondergoed te dragen. Je kunt deze ook combineren met bijv creme, zachtroze, of mintgroen.
2. Laat je ook niet misleiden door de modellen die de lingeriesetjes dragen. Bij iedere vrouw staat het anders, vanwege een andere lichaamsvorm maar ook een andere huidskleur.
3. Veel vrouwen (lees moeders) zijn onzeker over hun buik. Gelukkig kun je deze makkelijk verbergen door bijv een tailleslip te dragen, waarbij de nadruk op je taille komt te liggen.
4. Laat ALTIJD je borsten opmeten in de winkel, voordat je een BH koopt. Onze lichaam maakt diverse fases mee en veranderd daardoor continu. Laat ook altijd een verkoopmedewerker kijken naar hoe de BH bij jou valt. Soms zie je zelf namelijk niet of de gekozen maat wel de juiste is voor jou.
5. Als het kan; vernieuw minimaal eens in het jaar je lingerie.

Livera3 Livera4

Voor shoppen bij Livera, ga naar de winkel of klik HIER om een order te plaatsen!

 

Comments

comments