Laatst was ik in één van m’n favoriete steden, Amsterdam. Ik had afgesproken met een vriendin. Het is zomer in Nederland, maar voelt eerder als de herfst. Ook altijd hetzelfde; je weet nooit echt van tevoren wat je aanmoet! Maar ja ik zou geen echte fashionista zijn als ik hier niet mee kan dealen;) Ik koos voor een donkere outfit en stylde deze met kleurrijke accessoires van L’eternel.

Processed with VSCOcam with q9 preset

Ik was onmiddelijk verliefd op de kleur van deze tas. De kleur en het leer stralen luxe uit. Ook een leuk weetje; bij elke L’eternel tas hoort een sierraad. Bij deze tas kreeg ik de matching oorbellen en ring. Processed with VSCOcam with se3 preset

Deze accessoires heb ik gecombineerd met 1 van m’n lievelingsaankopen, m’n faux leren broek. En met twee nieuwe aankopen; de mesh top is van Ready to Fish by Ilja en de jas van WE Fashion. Ik hou van deze (nep) bontjas tijdens dit wisselvallige weer is het echt een lifesaver. Ik kan m’n leuke transparante tops aan zonder dood te gaan van de kou (ik ben echt een koukleum). Ik hou ervan om designer stukken te stylen met high street items. Wat vinden jullie van deze outfit?

Processed with VSCOcam with q9 preset

Outfit
Top: Ready to Fish by Ilya
Broek: H&M
Jas: WE Fashion
Schoenen: Invito
Tas en sieraden: L’ Eternel.

Picture credit: Chermaine Cem

Comments

comments