Ik heb zomaar een helder voorgevoel dat we nogal een behoorlijk koude winter zullen krijgen dit jaar. Want wat zegt men; ‘van stikhete zomers, krijg je ijskoude winters.’ Ik weet even niet wie dit heeft gezegd, maar ik geloof het meteen. Deze laatste twee weken zijn koud. IJskoud! En aangezien ik ervan houd om goed voorbereid te zijn op alles wat er gaat komen deze winter, ben ik op zoek naar: een goede, stevige, modieuze, functionele, unieke, warme, zachte, huidvriendelijke en vooral MOOIE winterjas. Ik ben op zoek gegaan en heb de volgende winterstukken voor je klaar gezet.

Er zijn drie grote trends die op dit moment een rol spelen bij de keuze van je winterjas: de faux für jas, de (half)lange coat en de donsjack. Het liefst wil ik ze natuurlijk allemaal, zodat ik ook rekening kan houden met mijn mood en vibe van die dag, maar mijn bankaccount en mijn innerlijke ik vindt dat ik maar even normaal moet doen.

Oké daar gaan we dan..
winterjassen

Faux für jas met panterprint – Zara €89.95
Silver winterjas – IVY PARK €169.95
Alaska Down – G-STAR €399.95
Faux für jas aubergine – Modström €179.95
Mantel – Tommy Hilfiger €329.95

winterjassen-deel2

Geruite wollen jas- Mango€119.95
Lange wollen coat – H&M €129
Halflange faux für jas – Oakwood €199.95
Double breasted jas – H&M €99.95
Mantel – Ivy & Oak €239.95

Belangrijk bij de aanschaf van een winterjas is dat je je bewust bent van je eigen figuur en wat je planning voor de komende winter is. Ga je op wintersport? Kies dan bijvoorbeeld voor een outdoor jas i.p.v. een faux für jas. Ook is het natuurlijk zo dat niet alle jassen even dik zijn. Als jij van laagjes houdt, dan hoeft je winterjas echt niet superdik te zijn. En het aller allerbelangrijkste is; kies voor een jas waar jij je het prettigst in voelt, uiteraard wel met een beetje feedback van je vriendinnen 😉

Fijne winter allemaal!

Comments

comments