Zondag 31 juli was het zover; ik ging naar de Formation World Tour concert van Beyoncé! Samen met m’n broertje Jamiel heb ik Golden Circle kaartjes weten te bemachtigen en mochten we erbij zijn. Aangezien het concert in Amsterdam zo uitverkocht was, zijn we uitgeweken naar Brussel. Gelijk een leuke trip dus!

iammode at beyonce

Ik ben al zolang ik me kan herinneren fan van Beyoncé. Ik denk dat zij zoveel positieve dingen uitstraalt maar met name zo’n powervrouw is. Met een fantastische drive en stem. En wat hebben wij ervan genoten!

Beyonce Formation worldtour

Onze Queen B droeg verschillende designers op het podium. Ze opende met Formation in een Dsquared ensemble met de welbekende hoed uit de videoclip (als je deze niet kent, ga weg van deze blog en ga de clip van Formation kijken). Maar ook Gucci, Givenchy, Balmain, Atsuko Kudo passeren de revue. In elke outfit ziet ze er fantastisch uit. In onderstaande video zie je het laatste deel van de show, waarin Beyonce en haar dansers helemaal losgingen in het water. Sidenote; ik had een hysterisch fanmomentje tijdens het filmen en Jamiel was bijna z’n geliefde Iphone kwijt. Maar he, eind goed, al goed 😉

Met al deze outfits laat Beyoncé zien dat het moederschap niks heeft veranderd aan het feit dat ze sexy kan zijn. De show zelf was geweldig. Natuurlijk stond de Formation World Tour in het teken van ‘Lemonade’, maar ze nam ons ook mee terug de tijd in met nummers van Destiny’s Child en haar eerdere albums. Ook mooi; ze stond ook stil bij het overlijden van Prince. Het grote scherm kleurde paars en Purple Rain werd gedraaid.

Maar…wat een show zeg! Het was het lange wachten waard. We hebben van begin tot einde genoten van de show en haar aanwezigheid. Tot snel Queen B!

Comments

comments