Als werkende moeder heb ik in de ochtend niet alle tijd  van de wereld om me klaar te maken. En op m’n werk hoef ik er niet super fabulous uit te zien, dus dat scheelt toch weer. Alles begint bij de basis. Goede reiniging en hydratatie is dan zeker een must. Maar ik hou wel van een beetje make-up op m’n gezicht. Ik ben natuurlijk een Glamour Beautylover en heb weer een aantal producten mogen ontvangen. En deze hebben een vaste plek in mijn dagelijkse beauty routine gekregen.Estee Lauder Beauty Routine.jpg

Concealer is nog steeds mijn beste vriendin. Deze is echt onmisbaar. Ik gebruik de Naked Skin van Urban Decay. Daarnaast gebruik ik m’n MAC poeder om een beetje kleur op m’n gezicht te brengen. De nieuwste toevoeging hieraan is The Bronze Godess Lip & Cheek Summer Glow. Dit is een highlighter en lipstick/gloss in 1. Ik gebruik de highlighter op m’n jukbeenderen, de cupidoboog en een klein beetje in het midden van m’n oogleden, voor een beetje extra spark.Lip potion estee lauder beauty

Mascara is ook een must. De Sumptuous Extreme Mascara van Estée Lauder zorgt voor lange wimpers, zonder klonten. Op onderstaande foto heb ik op 1 oog de mascara aangebracht en op de andere niet. Ik ben fan!

Sumptuous mascara Estée lauder

En als finishing touch, natuurlijk een knalkleur op m’n lippen. Matte lipsticks hebben al een hele tijd mijn hart veroverd, en ook de Lip Potion van Estée Lauder heeft een vaste plek verdiend. Deze lipstick voelt als een gloss tijdens het aanbrengen en het pigment is echt mooi. En deze kleur is prachtig voor alle seizoenen.

Lip potion beauty iammode

Lip potion beauty iammode

So…there you have it! Welke  producten mogen niet missen in jouw dagelijkse  beauty routine?

 

Comments

comments