Mensen! Dames! Fashion- en vooral makeup liefhebbers; FLORMAR komt naar Nederland!

Ik heb met Flormar kennis gemaakt in Turkije. Flormar is voor mij hét make-up merk van dit moment. Na lange zoektochten naar de juiste make-up voor mijn huid en stijl, kwam ik uit bij Flormar. Ik had wel vaker van dit merk gehoord, maar had nooit de stap genomen om er iets van aan te schaffen. Tot afgelopen zomer in Istanbul..

Flormar is in 1970 ontstaan in Milaan en sinds 1972 worden alle producten van dit merk geproduceerd in Turkije. Als je naar Turkije gaat, dan kun je bijna niet om Flormar heen. In elke winkelcentrum en winkelwijk is er wel een Flormar winkel te vinden! Momenteel wordt Flormar in meer dan 80 landen verkocht.. en binnenkort dus ook in Nederland. Op 31 oktober opent er een winkel in de Kalverstraat, Amsterdam. Joepie!!!

Tijdens mijn bezoek aan de winkel in Istanbul, werd mij door de vriendelijke verkoper een CC dagcreme geadviseerd – nadat ze het op mijn huid had getest. Ik gebruik deze creme nu een maand en ben er heel maar dan ook heel tevreden mee. Ook kocht ik een zwarte curve eyeline, die supersnel opdroogt nadat ik het op mijn ooglid aanbreng. De mascara die voor mijn krullende wimpers zorgen, is mijn beste vriendin! En als lippenstift liefhebber heb ik de supermatte lipstick van Flormar aangeschaft. Mensen, ga naar die winkel! Voor mij ging er een wereld open.. En ohja, heel belangrijk in deze tijden van crisis; het is ook nog betaalbaar!

Wil je alvast het brede assortiment van Flormar bekijken, klik dan hier.