Fashionweek: altijd een hoogtepunt in de fashion wereld. De internationale edities that is. En wat een spectaculaire locatie heeft FENDI voor haar show gebruikt; Het Trevi fontein in Rome! De Fall/Winter 16 Legends and Fairy tales show vond plaats na Paris Couture Fashion Week. De gasten werden in een privé jet overgevlogen vanuit Parijs naar Rome om het 90- jarige bestaan van het Italiaanse Modehuis te vieren.

Creative directors Fendi

Natuurlijk kan het ook bijna niet anders met creatief directeur Karl Lagerfeld en Sylvia Venturini aan het hoofd van het modehuis. Maar wat een idee. FENDI  heeft de renovatie van het wereldberoemde fontein gesponsord, dus hebben ze natuurlijk alle recht om daar hun prachtcollectie te laten zien.

Bella Hadid for Fendi

Fendi Legends & Fairy tales

Creativiteit viert hoogtij in de modewereld. Ik ben dol op alle bloemen die de schoenen van de modellen sieren. Echt, dit is een iconische show geweest! Zie hieronder de looks van de collectie.  Het thema: bloemen en een modern sprookje! Klik op de galerij om de foto’s uit te vergoten. Picture Credit: Fendi

Sorry:
- Please recheck your ID(s).
- If you are showing a private album, check that the "Retrieve Photos From" option is set to "User's Private Album" and that the Authorization Key is correct.

Comments

comments