Sinds vorige maand ben ik één van de Glamour beautylovers Estee Lauder, wat betekent dat ik elke maand een artikel mag reviewen en dit keer is het de Perfectly Clean gezichts reiniger.Glamour beautyloverDe basis van beauty begint bij een mooie huid. Natuurlijk goed eten en vitamines zijn zeer belangrijk, maar zeker wanneer je make up draagt, is het belangrijk om je gezicht te reinigen in de avond. Want je wilt straks echt niet 40 zijn met poriën zo groot als schotels of een leren huid.

Ik heb weer last van rode plekken op m’n gezicht en moet ook zeggen dat ik mezelf niet meer echt heb gepamperd. Ik wilde ook uittesten of ik al m’n make up er mee af kon wassen. Dit ging prima! De cleanser voelt ‘rijk’ op m’n huid echt heerlijk. Wat ook fijn is van de cleanser, is dat je het ook kunt gebruiken als gezichtsmasker! Drie minuten op je huid laten inwerken en daarna afspoelen. Super makkelijk toch?IMG-20160331-WA0032-1024x576

Op de Perfect Cleanser staat dat je deze zowel in de ochtend als avond kunt gebruiken. Persoonlijk reinig ik m’n gezicht alleen in de avond met een cleanser. In de ochtend volstaat water.Estee

Overall ben ik super positief over de Perfect Cleanser. Lekker makkelijk en voelt heerlijk op mijn huid. Een goede basis voor een mooie huid!

Comments

comments