Soms heb je gewoon zin in wat extra’s qua make-up, zonder dat je er urenlang voor de spiegel hoeft te staan. Ik hou er zelf van om een beetje kleur aan mijn make-up toe te voegen. Ik heb nu de Bourjois Contour Clubbing Eyeliner getest in de kleur ‘ 46 blue néon’. Met deze liner kan je je ‘elke dag’ make-up net dat beetje extra’s geven, zonder er als een clown bij te lopen.

Deze liner is echt goed; de textuur is zacht, een beetje crèmeachtig als je het opdoet, maar blijft wel goed zitten. Ik heb mijn ogen ook zo opgemaakt voor een avondje uit, en heb het niet bij hoeven te werken!

How to
Als eerste heb ik een basis gemaakt op mijn oogleden met m’n concealer en poeder. Vervolgens heb ik de Contour Clubbing Eyeliner dik aangebracht (alleen aan de bovenkant van m’n oog). Ik heb daarna nog een hele dunne lijn aangebracht van zwarte eyeliner, tegen m’n wimperrand aan. Dat ziet er strakker uit. En ten slotte de mascara aangebracht en voilà: de electric look!