Deze maand heb ik weer een heerlijk product ontvangen om uit te testen voor Estée Lauder; de DayWear. Precies wat ik nodig had, want m’n dagcrème was op. Perfect timing dus, daarvoor krijgt de DayWear al 10 punten 😉estee lauder daywear Ik hou echt van make-up, maar ik ga net zo lief (lees: eens in de 100 jaar) zonder make up de deur uit. Of ik ga voor een super naturel look met een BB cream, lipgloss en mascara.

Naturel Look
Voor de naturel look is de Estée Lauder DayWear perfect. Het is een getinte moisterizer, met SPF15 en hij voelt heerlijk op je huid. In de ochtend is de frisse komkommer geur ook hartstikke fijn. De DayWear breng ik aan op een gereinigde huid. Het is een dikke creme, dus veel heb ik niet nodig. De creme is in eerste instantie wit, maar past zich aan naar de kleur van de huid.daywear estee lauder

En daar gaat het een beetje mis. De creme is qua textuur perfect, het egaliseert m’n huid en de rode plekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. En mn huid oogt gelijk heel fris. Maar de kleur…Ik weet dat ik zon nodig heb, maar ik zie er wel een beetje pips uit. Op deze foto’s heb ik alleen de DayWear op. Vooral bij mijn haarlijn zie je goed dat de kleur niet overeenkomt. Ik geef de creme nog even om aan mijn fabulous huidskleur te wennen.Estee Lauder daywear finish

Finish
  Nadat m’n vriend opmerkt dat ik bleekjes zie, is het voor mij duidelijk; de creme past zich onvoldoende aan. Dus corrigeer ik de kleur van de creme met m’n MAC poeder (ik fake de hele winter namelijk al mijn kleur) en breng nog wat highlighter aan op mijn gezicht. Conclusie? Na de creme een week uit te hebben getest, vind ik de DayWear qua verzorging heerlijk, maar is deze qua kleur jammer genoeg niet geschikt voor de donkere huid.

Comments

comments