Op voor ons de eerste dag van Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam had ik precies geen idee wat ik aan moest. Natuurlijk ook de worst hair day ever  en moest ook nog eens last minute bedenken wat aan te doen. Maar ik zou Dulce niet zijn als ik alsnog een leuke outfit tevoorschijn kon toveren toch?be inspired iammode ootd

Deze jas van Ready To Fish is niet de meest warme jas, maar was ook met de auto naar fashionweek, dus no problemo! Ik wilde graag een klassieke jas aan mijn collectie toevoegen, en deze camel kleurige jas past er perfect bij!Be inspired ootd iammode

M’n overhemd heb ik echt al eeuwen en is perfect voor dit soort last minute beslissingen. We hadden ook een business meeting voor I AM Mode, dus daar was deze look ook perfect voor. Een spijkerbroek is voor mij altijd een goed idee.Deze laarzen ben ik super zuinig op. Ik heb ze ooit in de sale gekocht maar ze zijn nog steeds super fab en warm. En de hoed tsja…Is perfect voor dit soort bad hair days 😉Be inspired ootd iammodeOndertussen werd m’n outfit ook geshoot door Amsterdam Style Hunter,. Wat vinden jullie van deze Outfit of the day voor Fashion Week?

iammode Style hunter

The Look:
Hoed: Topshop
Jas: Ready to Fish
Overhemd: Topshop
Jeans: H&M
Laarzen: Rarma
Tas: Lanvin

Comments

comments