Het is herfst. Ik hoor veel mensen zeggen ‘Ow wat leuk, herfst’, maar eerlijk, het is niet mijn seizoen. Regen, wind, kou bah. Maar soms heb je ook van die mooie herfstdagen, waarop je van de zon kunt genieten en natuurlijk je fabulous outfit uit de kast kan halen.Mijn reden voor deze outfit? Ik ging met m’n zoontje naar de kinderboerderij en het bos. Altijd een goed excuus om mijn Hunter boots aan te doen. Deze camel coat van  Ready to fish by Ilya kan natuurlijk niet ontbreken.

 Deze sweater van SIS heb ik tijdens een fashion show van de zussen Spijkers&Spijkers ontvangen. Perfect voor de Lazy Sundays.

Alle fashion kan niet tegen de heerlijke zondagmiddag die ik met m’n zoontje heb kunnen besteden! Maar het is echt wel handig om er fabulous uit te zien in de speeltuin, aangezien ook de knappe papa’s er zijn 😉
Wat vinden jullie van deze look?

The Look
Jas: Ready to Fish by Ilya
Sweater: SIS
Broek: Zara
Regenlaarzen: Hunter

Comments

comments