Afgelopen week vond Mercedes-Benz Amsterdam Fashion Week weer plaats. Zoals gewoonlijk veel Nederlandse design talent. I AM Mode was er natuurlijk ook. Wij gingen naar de show van Said Mahrouf, één van onze favoriete designers tijdens Amsterdam Fashion Week.

Maar goed als fashionista moet je natuurlijk wel een beetje fabulous en mode bewust naar zo’n event gaan (een memo die jogging broeken minnend Nederland heeft gemist maar goed). Deze jurk is qua budget iets dichterbij mijn Dolce & Gabbana dromen. Hun laatste collectie zat vol met floral prints, en deze beauty deed me daar aan denken.  Ik heb sinds de verhuizing heel veel kleren weggedaan en mag alleen zaken toevoegen die ik nog niet heb. En deze transparante beauty van Topshop ontbrak. Het was liefde op het eerste gezicht. Een beetje koud voor de winter editie van Fashion week, maar wel een echte eye catcher.

Ik heb de jurk gecombineerd met m’n L’enfant terrible pumps. Dus ook geen pijnlijke voeten! De tas is een souvenir die ik van 1 van m’n beste vriendinnen heb ontvangen na haar vacay in Miami.

Wij hebben genoten van de show en natuurlijk van het publiek uitgebreid bekijken 😉 Wat vinden jullie van deze look? Geslaagd of niet? Be inspired!

OOTD Dulce iammode fashionweek

Comments

comments