Tijdens de derde dag van Amsterdam Fashion Week heeft Dido Yland haar nieuwste collectie “Bon Voyage” gepresenteerd. Bon Voyage is ontstaan door de treinreizen die Dido maakt om haar vrienden te bezoeken. Voor deze collectie raakte ze geïnspireerd door de pakken van het treinpersoneel. Dido staat bekend om haar grafische vormen en kleurengebruik, wat we ook weer terugzagen in deze collectie.

Als aanvulling op de outfits heeft Dido kniekousen met rode en blauwe details ontworpen. Ze ontwikkelde eerder al een kleurrijke panty collectie die momenteel wordt verkocht op verschillende plekken in Nederland en België. Ondanks de grafische looks  zag ik wel enige elegantie en vrouwelijkheid in de modellen terug. Opvallend aan deze collectie waren de hoedjes die alle modellen op hadden. Hiervoor heeft Dido samengewerkt met de in London gevestigde hoedenmerk YashkaThor.. Grijs kwam in elke outfit voor, met her en der rode en blauwe accenten. Een herkenbare Dido Yland collectie! Wij zaten frontrow en hebben genoten van onze luxe plekken!

Wat vind jij van de collectie van Dido Yland? Laat het ons weten!

Sorry:
- Please recheck your ID(s).
- If you are showing a private album, check that the "Retrieve Photos From" option is set to "User's Private Album" and that the Authorization Key is correct.

De foto’s zijn mogelijk gemaakt door Team Peter Stigter.