We love Tony Cohen en zijn schitterende collecties. Tony toonde twee verschillende collecties tijdens Amsterdam Fashion Week: 2Love Tony Cohen en Defilé Tony Cohen. Deze collectie van Defilé Tony Cohen was erg sjiek, sexy en verleidelijk.

Het is een zwart wit getinte collectie met her en der donkerblauw en beige kleuren. De show werd geopend door Kim Feenstra die een prachtige zwarte jurk aan had, gecombineerd met open sandalen met franjes (jawel de franjes komen weer terug!) en een zwarte clutch. Tony Cohen heeft in deze collectie gespeeld met spleten in de jurken, waardoor je af en toe een mooie open rug of sexy lange benen zag. Er is gebruik gemaakt van vooral zijde en ruwe zijde, wat voor volume heeft gezorgd in de mooie outfits. Het zijn gelegenheidsoutfits die je kunt aantrekken naar een sjieke evenement of een romantisch etentje met je man. Een klassieke, schone en elegante lijn. We love it!

Sorry:
- Please recheck your ID(s).
- If you are showing a private album, check that the "Retrieve Photos From" option is set to "User's Private Album" and that the Authorization Key is correct.

De foto’s zijn mogelijk gemaakt door Team Peter Stigter.